Menu Sluiten

Sectorgids


Sectorgids

Sectorgids

Home kwaliteit historiek contact wij leveren verse vis aan warenhuizen groothandels en viswinkels kwaliteit service en duurzaamheid zijn onze troeven elke dag opnieuw streeft het team naar een klantgerichte service waar kwaliteit en flexibiliteit zeer belangrijk zijn. Wat de klant s morgens besteld wordt dezelfde dag geleverd. Tijdens de marktdagen koopt peter de meest kwalitatieve en duurzame partijen op de vismarkt. Peterfish ligt vlakbij de vismijn en door de nodige kennis en kwaliteitscontrole kan er grondig op de kwaliteit worden gedrukt. Ook heeft peterfish zich laten certificeren door het favv goedgekeurde sectorgids voor de visserij g. Twee jaar geleden behaalde peterfish als eerste bedrijf in zeebrugge het certificaat. Peterfish sontstraat zeebrugge tel. fax peterfishskynet.be gsm kelly christiaens gsm peter christiaens btw be .. Copyright webdesign .

Home nieuws loonwerken grondwerken sloopwerken containers landschapsbeheer te koop video erkenningen voor de kinderen contact erkenningen ovam nr. ikkb standaard versie . nr Sectorgids voor meer omzet sectorgids autocontrole versie nr Informeer je over Sectorgids erkenning bosexploitatie erkenning der aannemers categorie b algemene aannemingen van waterbouwkundige werken ondercategorie b ruimen van waterlopen categorie c algemene aannemingen van wegenbouwkundige werken ondercategorie c gewone rioleringswerken categorie g algemene aannemingen van grondwerken ondercategorie g borings en sonderingswerken en injecties ondercategorie g draineerwerken ondercategorie g beplantingen ondercategorie g speciale bekledingen voor sportvelden ondercategorie g afbraakwerken copyright braspenningnv created by www.jonasdekkers.be.

Gegevens over Sectorgids

Home presentatie fruitarsenaal sorteren bewaring verpakking certificaten fotoalbum contact gekend voor zijn kwalitatief fruit uit eigen streek de certificaten van bex fruit hieronder kunt u de erkenning bekijken die bex fruit heeft gekregen in de vorm van twee certificaten te gingelom het eurepgap groenten en fruit certificaat en het certificaat sgs sectorgids autocontrole primaire plantaardige productie. Eurepgap is ontwikkeld door diverse grote supermarktketens en is een norm voor de versheid van groenten en fruit. Zo kunnen consumenten erop vertrouwen dat groenten en fruit die zij in de supermarkt kopen van hoge kwaliteit zijn. Sgs is momenteel wereldleider op het gebied van inspectie controle analyse en certificering. Bex fruit houtstraat a gingelom belgie ligging tel. gsm .

Home onze producten verwerking van het land naar de klant contact van het land naar de klant een goede friet begint bij een goede aardappel het gros van de aardappelen telen we in eigen beheer alsook de stockage ervan Sectorgids binnen uw budget Alle aardappelen voldoen aan de strengste normen zowel op gebied van milieu strenge sproeinormen bemestingen als op kwaliteitsnormen dikte onderwatergewicht stootblauw drogestofgehalte en tal van andere normen. Onze eigen teelt is globalgap ikkb sectorgids en autocontrole gecertificeerd. De aardappelen die we aankopen moeten minstens een ikkb en autocontrole certificaat hebben. Onze eigen teeltadviseur volgt dit nauwgezet op. Het veldwerk wordt door jurgen zelf uitgevoerd dit in samenspraak met het pca en onze teeltadviseur onder het motto het juiste middel op het juiste moment. Rooien moet met de nodige zorg en voorzichtigheid gebeuren. Een aardappel goed telen hangt nauw samen met een goede aardappel telen. www.d.

Sectorgids ondernemingen

Home wie zijn wij activiteiten landbouw productie handel transport nieuws contact nederlands francais diensten landbouw productie handel transport landbouw autocontrolegidsen documenten die de wettelijk opgelegde vereisten i.v.m De verscheidenheid van Sectorgids Hygi ne traceerbaarheid en autocontrole die goedgekeurd werden door favv hernemen. g module a sectorgids voor de primaire productie plantaardige productie g module b sectorgids voor de primaire productie ruwvoeder productie g module c sectorgids voor de primaire productie dierlijke productie g sectorgids autocontrole voor de aannemers van land en tuinbouwwerken voor de primaire plantaardige productie.. Vegaplan standaard de vegaplan standaard is een lastenboek dat de kwaliteit van de plantaardige producten verzekert. De standaard is ontstaan uit een interprofessioneel initiatief. De vegaplan standaard geldt als waarbo.